Wat kan je geven als brievenbus cadeau?

Een cadeau kan je altijd geven aan iedereen, maar het is soms lastig als je een pakket verstuurt want dan moet iemand thuis zijn. Veel makkelijker is om te denken aan een brievenbus cadeau. Dit is namelijk het formaat van een pakketje dat precies door iemand zijn brievenbus past. Hiervoor hoeft de ontvanger dus niet thuis te zijn en je kan hem of haar dan altijd verrassen. Maar wat kan je allemaal geven als cadeau voor door de brievenbus? 

Wanneer geef je een brievenbus cadeau? 

Er zijn geen beperkingen natuurlijk om een brievenbus cadeau te geven. Je kan ten alle tijden voor elke gelegenheid een cadeau geven en dus ook een cadeau voor de brievenbus. Natuurlijk kan een gelegenheid een aanleiding zijn om een cadeau te geven of om te kiezen voor een bepaald cadeau. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag, een jubileum, iemand die geslaagd is of een verhuizing. 

Wat voor soorten cadeaus kan je door de brievenbus laten bezorgen? 

Eigenlijk kan je het zo gek niet bedenken of het kan door de brievenbus. Je kan gaan voor etenswaren die houdbaar zijn, zoals brownies. Of je kan gaan voor het kweken van een boompje, voor bijvoorbeeld geluk na een verhuizing. Maar er zijn ook speciale themapakketten met proeverijen zoals voor thee of koffie. Je kan dus alle kanten op als je op zoek bent naar een cadeau voor door de brievenbus. Natuurlijk zijn er ook cadeaus die niet door de brievenbus passen, zoals een fles wijn of een kastje bijvoorbeeld. 

Stel je eigen cadeau samen

Je kan natuurlijk gaan voor een vooraf samengesteld pakket zoals hierboven besproken, maar je kan zelf ook iets samenstellen. Er zijn namelijk doosje te koop die door de brievenbus heen passen. Zo kan je zelf jouw pakket samenstellen en het cadeau op de persoon aanpassen. Het is wel belangrijk dat je zorgt dat de inhoud niet kan bederven of breken natuurlijk. Je kan het brievenbus cadeau inleveren bij een verzendbedrijf en die leveren het dan af bij de ontvanger in de brievenbus. Zo hoeft de ontvanger niet thuis te zijn en hoef je niets af te stemmen. Het komt dus als een complete verrassing. 

Leuke ideeën voor een brievenbus cadeau 

Er zijn heel veel standaard cadeaus die je door de brievenbus kan doen, maar het is veel leuker om origineel te zijn natuurlijk. Hieronder een aantal leuke ideeën om als brievenbus cadeau te versturen. 

  • Vers pakket bloemen: Je kan met een houten plankje een vers boeket bloemen versturen voor bijvoorbeeld iemand die jarig is. 
  • Chocoladerepen met gepersonaliseerde tekst: Er zijn verschillende bedrijven die chocoladerepen personaliseren met een tekst of een foto bijvoorbeeld. 
  • Proeverijen: Je kan verschillende proeverijen laten opsturen van bijvoorbeeld wijn, whisky of chocolade. 
  • Sokken: Is iemand dol op gekke sokken? Je kan ook speciale sokken laten versturen naar iemand als cadeau. 
  • Droogbloemen: Verse bloemen zijn niet altijd ideaal en vergaan vaak snel, daarom kan je ook kiezen voor droogbloemen als cadeau. Op die manier heeft iemand vele weken en soms wel maanden plezier van het cadeau.