Social Responsibility.

Care4HR verzorgt o.a. development trajecten, trainingen en geeft Human Resources-advies aan een aantal Indiase luchthavens. Dit doen wij in samenwerking met ACTM, een airport-adviesorganisatie uit Singapore. Wij voelen ons bevoorrecht dat we deze boeiende ontwikkel- en adviestrajecten mogen verzorgen, samenwerken met enorm gemotiveerde medewerkers en zo een steentje bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de luchthavens en India.

Investment in Man
Om iets terug te doen voor de minder kansrijke Indiase bevolking, steunt Care4HR de kleinschalige hulporganisatie ‘Investment in Man’. IIM is een NGO gerund door vrijwilligers die werken aan diverse projecten. Zoals het kinderdorp Balsadan dat onderdak biedt aan weeskinderen en kinderen die door hun ouders zijn verlaten. Balsadan besteedt veel aandacht aan onderwijs voor de kinderen en biedt hen weer een toekomst.

Onderwijs
Andere projecten van Investment in Man zijn de ‘Balwadies’ waar jonge gehandicapte kinderen en kinderen met een zwakke intelligentie onderwijs kunnen volgen. Het project is verspreid over acht dorpen.

Voor de kinderen uit de rosse buurt van de stad Pune heeft IIM een scholingsproject opgezet.

Verder onderwijst IIM jonge kansarme moeders over gezondheid, hygiëne, anticonceptie en maakt hen bewust dat ze als jonge moeder wel degelijk mogelijkheden als vrouw binnen de Indiase maatschappij hebben.

Wilt u meer informatie? Klik dan hier voor de flyer (Engelstalig) of kijk op de website http://www.iimtrust.org/.

Lessons of Life
Care4HR sponsorde enkele deelnemers van de Big Ride. Hierbij zamelde een groep van Liberty Global afgevaardigden (Schiphol-Rijk) geld in voor verschillende Lesson for Life-projecten in voornamelijk Afrika. Dit deden ze door naar diverse locaties in Europa te fietsen. Klik hier voor een impressie.

Bent u geraakt door bovenstaande projecten en wilt u iets bijdragen? Neem dan contact met ons op. Dat kan via e-mail: info@care4hr.nl of telefonisch: 030 4200 200.